Over Horeca Poule Venlo

Horeca Poule Venlo is opgericht door Leon Stohr en is ontstaan uit meer dan 25 jaar ervaring in de horeca in de regio Venlo. Hierin werd duidelijk dat veel horecaondernemers veel tijd kwijt zijn met personeelszaken en dat het vaak moeilijk is om geschikt personeel te vinden op piekmomenten. Dit in combinatie met veranderingen in de wetgeving aangaande personeel is het er voor de ondernemer de laatste jaren niet makkelijker op geworden.

Om werkgevers in de horeca te ontzorgen werkt Horeca Poule Venlo samen met Staffable, onderdeel van de Mise en Place Group. Staffable is in 2016 uitgeroepen tot beste payroll organisatie van Nederland.

De Mise en Place Group is wereldwijd leidend in het leveren van professioneel horecapersoneel. In Nederland bieden 18 vestigingen en meer dan 5.000 goed getrainde en professionele medewerkers een antwoord op ieder vraagstuk betreffende horecamedewerkers in de gastvrijheidsbranche.

De Mise en Place Group werkt uitsluitend voor de horeca branche en heeft zich ontwikkeld tot specialist op dit vakgebied die voor al uw wensen een vakkundig en passend advies kan geven. Kernwaarden als ‘teamgeest is bindmiddel’ en missie ‘vriendschappen voor het leven opbouwen en samen het beste in elkaar naar boven halen’ zie je in hele bedrijf terug! Op alle niveaus in de organisatie wordt deze missie uitgedragen: leren, creëren, elkaar inspireren en samen presteren.

Door middel van deze samenwerking kan Horeca Poule Venlo u op alle aspecten van personeelszaken bijstaan. Elke bedrijfstak heeft een eigen team van specialisten:

Mise en Place Oproepkrachten
Staffable Payroll Verloning en training
Cuise Keuken
Project Managers Group Interim-management
ELS Evenementencrew, werkvoorbereiding, logistieke en facilitaire diensten
Crews Evenementenmedewerkers
Horeca Poule Horecapoule in combinatie met training

Ben u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan nu contact op.