U bent een Horeca Werkgever

0
Bedrijven
0
Uren Gewerkt
Horeca Medewerkers

Wat Wij Doen

Het was en is vaak moeilijk om gemotiveerd en geschikt personeel te vinden op de momenten dat het nodig is. Horeca-Poule is een respons op dit probleem. Het is ons doel om werkgevers in de horeca te voorzien van een poule aan professioneel horecapersoneel. Daarnaast bieden wij u ook payroll aan, zodat u geen omkijken meer heeft naar de verloning van medewerkers. Wij bieden ook detachering en training aan.

Administratie

Wij bieden u als werkgever een compleet aanbod aan administratieve services. Hieronder valt payrolling, detachering, en trainingen.

Horeca Personeel

Horeca-Poule Venlo beschikt over een proffesionele poule aan horecapersoneel.

Payroll

Payroll verzorgen wij in samenwerking met Staffable, onderdeel van de Mis en Place groep. U heeft hiermee geen omkijken meer naar personeel.

Wat Kost het?

Afhankelijk van wat uw bedrijf nodig heeft, kunt u gebruik maken van de poule van horeca medewerkers wanneer u dat echt nodig heeft. 

Mocht u op regelmatige basis een medewerker van Horeca-Poule willen laten werken, dan gaan we op zoek naar een medewerker die bij u past.

Tevens hebben we verschillende tarieven voor gemotiveerde studenten met weinig ervaring, en voor een student met veel ervaring en specifieke horeca competenties.

Om te beoordelen welk tarief er wordt gehanteerd, zijn er door Horeca-Poule huisregels opgesteld.

VANAF

€ 9,50

Per Uur

VANAF

€ 15,-

Per Uur

Geïnteresseerd?

nl_NLNL_NL