Horeca-Poule Venlo

Horeca Poule Venlo is een poule van horecapersoneel uit uw buurt. Door middel van de poule kunnen medewerkers in dalperiodes uitgeruild worden met een horecabedrijf dat juist een drukke periode heeft. Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van onze eigen poule van medewerkers, zodat we altijd een oplossing hebben voor uw vraag naar personeel.

U, als werkgever, kiest zelf wie u selecteert voor de poule. Alle medewerkers worden in overleg met u ingepland bij een ander bedrijf uit de poule in de perioden dat u minder personeel nodig heeft. Dit heeft als voordeel dat u uw medewerkers langer vasthoudt. Ze blijven immers bij u werken, ook in de periodes dat er bij u minder werk is. Mocht er een periode komen waarin u juist op zoek bent naar gekwalificeerd personeel, dan kunt u ook terecht bij Horeca Poule Venlo.

Om te komen tot een goede samenwerking worden er met elk “stambedrijf” goede afspraken gemaakt omtrent de planning en inzet van medewerkers. Daarbij is de planning bij het stambedrijf altijd leidend.

Trainingen

Middels trainingsbedrijf Q-staff trainen we uw eigen medewerkers in 3 trainingen op horecavaardigheden en op attitude en gastgerichtheid. Alle medewerkers die via Staffable Payroll zijn aangenomen krijgen jaarlijks een training. Dit geldt zowel voor parttimers als fulltime personeel. De trainingen van Horeca Poule Venlo zijn een extra verdieping hierop.

Wat is het voordeel?

Via Horeca Poule Venlo huurt u als horecabedrijf gemakkelijk bekwaam personeel in op de momenten dat dit nodig is. In dalperioden kunnen werknemers aan de slag bij een bedrijf dat juist personeel nodig heeft. Het doel van de uitwisseling van dit personeel is dat u uw medewerkers ook in dalperioden makkelijker aan u bindt. Bovendien hebben uw medewerkers meer zekerheid en biedt u hen meer flexibiliteit en uitdaging.

Door middel van de trainingen wordt uw personeel competenter en waardevoller voor uw bedrijf. Zij ontwikkelen zichzelf op onmisbare vaardigheden in de horeca. Als werkgever biedt u hen kansen om zichzelf te verbeteren. Dit wordt erg gewaardeerd door werknemers. Horeca Poule Venlo streeft naar 100% tevredenheid bij alle partijen, zowel de werkgevers als de werknemers.

Wat kost het?

Volgens zeer scherpe vaste tarieven weet u voorafgaand altijd wat uw kosten voor personeel zijn. U betaalt enkel de gewerkte uren tegen een zeer scherp uurtarief.

Een veelgemaakte combinatie is die van deelname aan de horecapoule en payrolling via onze partner Staffable, hoewel deze twee diensten ook prima los van elkaar te gebruiken zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie en tarieven neemt u vrijblijvend contact op via onderstaand e-mail of telefoonnummer:

E: leonstohr@horeca-poule.nl

T: +31(0)6 387 41640